Поли Генова се присъедини към екипа на Kaufland за

...
  Поли Генова се присъедини към екипа на Kaufland за
Коментари Харесай

Поли Генова стана част от екипа на Kaufland за един ден

 

Поли Генова се причисли към екипа на Kaufland за един ден. Популярната музикална изпълнителка на чиновник на каса в първия хипермаркет на Kaufland у нас, открит през 2006 година в Пловдив, жк. „ Тракия “. Поли става част от екипа на компанията в отговор на, което комерсиалната верига насочи към четири известни персони по случай 15-та си годишнина на българския пазар.
Като чиновник на Kaufland Поли Генова получи опция да се запознае с естеството на работа на един касиер в хипермаркета. В рамките на своя работен ден Поли мина образование, след което имаше шанса да упражни наученото, обслужвайки клиентите на хипермаркета при съблюдаване на всички процедури и условия на специалността.
“Професията наподобява доста лесна, само че истината е, че тя има много аспекти и доста неща, с които би трябвало да си акуратен “, показа Поли Генова в края на работния ден. „ Впечатлена съм от отношението на целия екип. Тяхното предпочитание е да накарат клиентите да се усмихват, въпреки и през маските. Призовавам ви да бъдете по-позитивни и да казвате по едно „ Здравей “ на хората, които работят за вас всеки ден, всеки час! “, добавя още тя.
Как Поли Генова се оправи с предизвикването да бъде чиновник на Kaufland за един ден можете да видите в , оповестено във Фейсбук страницата на Kaufland България.
Освен Поли Генова, комерсиалната верига предложения още актьорите Александър Сано и Ненчо Балабанов и инфлуенсъра Елекса да влязат в ролята на чиновници на компанията. В рамките на един ден те също ще се причислят към екипа на особено определен за всеки от тях хипермаркет на веригата.
Kaufland България участва на българския пазар от 2006 година и през 2021-ва отбелязва 15-годишнина от стъпването си в страната. За 15 години Kaufland се утвърждава като желано място за извършване на покупки с богат подбор, достигащ над 20000 продукта приблизително за страната. Компанията предлага на своите клиенти многообразие от свежи и качествени артикули на атрактивни цени и чудесно обслужване. Kaufland е правилен сътрудник на българските производители и важен фактор за развиването на националната и районна стопанска система с вложения, надхвърлящи 1.6 милиарда лева Компанията е един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6000 души. Вече трета поредна година комерсиалната верига се сертифицира като Топ шеф от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР